Početna > Konkursi > Mehr Einladungen…

Mehr Einladungen…

3 Juna 2007.

Još me drže dojmovi iz Beča, ali izbacit ću njemački iz sistema jedan od ovih dana…

Uglavnom, vozdrica! Dobrodošli u novu eru Stripopeka.com jer, vjerovali ili ne, imamo NOVI STRIP na ponudi! No o tome kasnije, prvo konkurs iz naslova (ili se barem nadam da se Einladung može koristiti kao izraz za konkurs…).

Q Strip, na čelu sa mnogo-štovanim gdinom. Macanom, zove autore da šalju strip da ga se objavi. Kratko i jasno, ili što bi šjor Macan osobno potvrdio:

Daqlem daqlem daqlem, Q STRIP (odnosno podedicija LUNATIQ) raspisuje natječaj za strip na temu (ali nikako ne i s naslovom) “MILIJUN”! Propozicije su kako slijede:

– Strip mora imati točno deset stranica, prilagođenih za objavljivanje u crno-bijeloj tehnici u izdanju formata 14*20 cm. Tko ne zna što to znači, vjerojatno bi mu bolje bilo neqa ni ne sudjeluje.

– Primaju se stripovi na hrvatskom, srpskom, bošnjačkom ili crnogorskom jeziku. Ovo nije lingvistički ni političqi sročena qlauzula, bitno je samo da ih čitam bez problema.

– Strip ne smije prethodno biti objavljen. Treba i to napomenuti, niqad se ne zna kaqvih sve ljudi ima.

– Roq za slanje stripova je 15. 7. 2007. Stripovi se šalju u .jpg formatu prilagođenom za gledanje na webu samo i isključivo na adresu darkomacan /at/ yahoo /./ com Nepridržavanje ovih roqova dovodi do diskvalifiqacije, a laqo moguće i do kaqve qletve.

– Uz rad treba priložiti valjanu kontaqtnu adresu.

– Za objavljivanje u konačnom izdanju (lunatiQ: Milijun) bit će odabrana ukupno 4 rada. Ne bude li dovoljno kvalitetnih radova, izdanje se neće objaviti i niqom ništa. Od odabranih autora tražit će se neqa materijal dostave na CD-u ili mailom i da barem 12 mjeseci ne objavljuju taj strip nigdje drugdje.

– Nagrada nema, para nema. Autori uvršteni u izdanje dobit će po 15 primjeraka istog (naqlada će biti 250 primjeraka). Aqo budem izuzetno dobre volje, i neuvršteni autori će dobiti po primjeraq.

– Jedini sudac i qriterij je Darko Macan. Što ga ne sprječava da i sam sudjeluje u natječaju aqo taqo poželi. Sapienti sat.

To vam ostavlja nekih mjesec i po da sve posložite i pošaljete!!! Olovke, gumice, pera i ostale budaleštine u ruke i crtat!

Advertisements
Kategorije:Konkursi
%d bloggers like this: