Početna > Tekstovi > BH Zabavnik uskoro na kioscima

BH Zabavnik uskoro na kioscima

29 Jula 2007.

naslovna.jpgVjerujem da se svi sjećate BH ZABAVNIK-a najavljenog prije par mjeseci. Eh, isti nije zaboravljen i polako ali sigurno došao je momenat kada ćete ga moći kupiti na trafikama. Predstavljamo vam izgled nove naslovne stranice da znate šta da tražite a prema najavi pojaviti će se na trafikama već iduće sedmice (one u augustu, iza 5. agusta).

Napomena za članove Stripopeke: u prvom broju ZABAVNIK predstavlja udruženje te radove Ines Dedović i moje malenkosti. A tu su još i kratki stripovi i članak o Haroldu Fosteru tako da stripa neće nedostajati.

Advertisements
Kategorije:Tekstovi
 1. Balta
  7 Avgusta 2007. u 12:38

  Poštovani,
  Obavještavam vas da prvi broj BH Zabavnika izlazi u srijedu 08.08. i moći će se nabaviti na svim prodajnim mjestima u BiH. Bilo mi je zadovoljstvo što sam uspostavio kontakt sa Filipom i ostalim članovima Stripopeke. Vjerujem
  da ćemo i dalje imati uspješnu saradnju. Za članove Stripopeke u prvom broju sam obezbijedio 10 strana i na taj način uveo strip na velika vrata. Nadam se da će to pomoći afirmaciji naših mladih talenata.
  Pozdrav svim crtačima i čitaćima Stripopeke
  Alija Balta

 2. 5 Avgusta 2007. u 16:38

  Nije Peđa, i volio bih da se i Balta, urednik izdanja, javi jer znam da prati našu stranicu, ako ništa da potvrdi da je vidio pohvale naslovnici, kojim se i ja pridružujem. 😉

 3. Ines
  31 Jula 2007. u 14:35

  Momci, najbolji ste!!! :))))))
  Svaka čast na svemu! I hvala.

 4. 31 Jula 2007. u 7:21

  ovo je vec naslovnica 🙂 Vratio sam se u djetinjstvo sa svim tim auticima 🙂

 5. 30 Jula 2007. u 14:03

  Čestitke na promovisanju stripa u BH Zabavniku! Šta se ispostavilo, je li neumorni Ahmet ABC STRIPA Hrapović jedan od vlasnika/urednika ovog izdanja?

 1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d bloggers like this: