Početna > Minja > Minja Returns

Minja Returns

5 Jula 2008.

I tako, sa najneoriginalnijim naslovom započinjemo novu sezonu Minjinih avantura. Mnogo toga se promijenilo od posljednjeg posta sa stripom ovog junaka. Minja je ostario, promijenio se, zadužio soundtrack i napravio mnogo šta u svom životu što će biti objašnjeno kroz nadolazeće poteze olovkom.

Uglavnom, ono što trebate znati jeste da se naš domaći ninja osamio ( i to će biti posebna priča ) nakon određenih stvari koje je učinio ( no, njega breme prošlosti uopšte ne dira ) te da je ovo na jedan zanimljiv način – mjesec Ninji.

O čemu se radi. Eto, u ono malo slobodnog vremena, pokušat ćemo vam približiti određene činjenice vezane za ninje, njihov svijet, treninge, stripove i filmove. Naravno, bit će riječi i o najpoznatijem ninji svih vremena, onom filmskom. Michaelu Dudikoffu. Američkom ninji. Svratit ćemo se i do Ige, u doba samuraja i ninji, uživati uz muziku sa Minja soundtracka koju su naši vrijedni raperi uradili za ovaj strip. No dobro, prepustimo glavnu riječ stripu.

A krećemo sa prologom, u kojem se pojavljuje Aurora, sada već ozbiljna novinarka koja je odavno prekinula kontakte sa Minjom…

Advertisements
Kategorije:Minja
  1. vns
    12 Jula 2008. u 23:18

    Minja is back! Super!

  1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d bloggers like this: