Početna > Akcija, Tekstovi > Primiče se i taj dan

Primiče se i taj dan

17 Oktobra 2008.

Dosta se toga izdešavalo i zato je i blog zapostavljen – možda trajno, ako se stvari ne prodrmaju u narednom periodu. Zato i ovaj post, ali prvo ono najbitnije za sve posjetioce koje interesuje moje stanje a ne samo šta se dešava sa strip crtačima svih klasa… 

Naime, odlazim početkom novembra na postdiplomski studij u Zagreb, gdje ću odraditi svoj magistarski rad iz Europskog prava. Studij traje nekih dvije godine te ću u tom periodu biti rijetko u Sarajevu uopšte, a kamoli na nekim dešavanjima koja se tiču stripa. Jebiga, stipendija kao što je ova se nije smjela propustiti, a mislim da ćete izdržati bez mene.

U tom tonu, želio sam da vas priupitam (putem ove nove WordPress usluge anketa koju ste mogli primjetiti par redova ispod) šta zapravo očekujete od kvalitetne bh. stranice posvećene stripu, kao što se ova trudi biti posljednjih par godina. Mislim da vam neće oduzeti pretjerano mnogo vremena da kliknete na svoj izbor, a nama će pomoći u smislu stvari na koje se trebamo koncentrisati ubuduće.

Anketa će ostati upaljena sljedećih 7 do 10 dana, zavisno od broja vaših glasova. Hvala puno na izdvojenom vremenu i čujemo se brzo.

 1. 27 Oktobra 2008. u 9:46

  Hvala na lijepim željama, ali kako sada stvari stoje, pitanje je hoće li biti postdiplomskog jer su navodno dobili premalo prijava.
  Što se tiče stranice, svakako da ne možemo izmislitit sadržaj, ali bi svakako mogli skontati iz ankete na šta više da se koncentrišemo. No, anketa nema puno odgovora, tako da ostajemo s ovim što smo i do sada, osim ako neki ne uzmu raditi projekte kako ja predlažem. 🙂

 2. hajrarara
  27 Oktobra 2008. u 0:04

  Cestitam i sa srecom i od mene!!
  re: stripopeka blog; mislim da, bez obzira na dobru volju, ne mozete klonirati strip pisce i crtace u BH i napraviti im strip scenu koju cete pratiti ovdje.
  S obzirom kakvo je stanje bilo prije ovih x izlozbi i kontakata, stvarno ste dosta napravili i to je za svaku pohvalu!

 3. 19 Oktobra 2008. u 11:32

  Hvala, Ines, i valjda će biti sa srećom. 😉

 4. Ines
  17 Oktobra 2008. u 18:35

  Cestitam!
  Sretno sa postdiplomskim!:)

 1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d blogeri kao ovaj: