Početna > Linkovi, Sara, Tekstovi > Novosti od Ines

Novosti od Ines

22 Februara 2009.

Dobili smo opširno pismo sa novostima u kreativnom stvaralaštvu naše prijateljice/članice Ines Dedović. Evo šta ona kaže:

Jedan od razloga što nije bilo njenog web-stripa Sare je taj što se Ines zaposlila kao ilustrator u Sarajevo Publishingu.

Izašao je i novi broj magazina Kvadrat posvećen u cjelosti ženskim autorima. U njemu, osim upoznavanja sa ženskim stripovima, možete pročitati i intervju sa Ines. Osim toga broj treba psolužiti kao priprema javnosti za novu knjigu Irene Jukić-Pranjić “Ženski strip na Balkanu” koja će, između ostalog, sadržavati i Inesine radove.

Sjećate se konkursa za Lunatiq? Ines je konkurisala i prošla sa svojim stripom. Darko Macan ponovo radi na objavljivanju Lunatiqa pa držimo fige da njen strip bude unutra!

Uz sve to, Ines je dogurala do apsolventa Elektrotehničkog fakulteta!
Čestitamo. Na svemu!

I sada, šećer na kraju – Ines ponovo radi na Sari! Najavljuje nove epizode uskoro a do tada jedan mali teaser stvari koje dolaze.

Advertisements
 1. Ines
  24 Februara 2009. u 14:26

  I samo dodatak… Ines ne radi kao ilustrator u SP vec godinu dana. Da ne bi bilo zabuna… 🙂

 2. Ines
  22 Februara 2009. u 23:36

  Hvala, hvala… 🙂

 3. 22 Februara 2009. u 17:50

  Cool, čestitam na svim novostima, sjajno je da su sve definitivno pozitivne. 🙂 Kupit ću Kvadrat kad se vratim u Zagreb, baš da vidim da li je istina da u prosjeku žene crtači crtaju bolje 2 do 3 puta od svojih muških kolega. 😉

 1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d bloggers like this: