Početna > Tekstovi > D.K. Minja Insider

D.K. Minja Insider

25 Juna 2009.

Pozdrav narode. Opet ja sa svojim ninjom, njegovim avanturama i problematičnim djetinjstvom. Pa šta se može, trči se radi se, crta se, briše i ono najvažnije prekraja se. A šta to ? Pa kadrovi. Izgleda da se moj scenario ne sviđa meni, pa sam odlučio napraviti neke preinake tokom procesa i odlučio se odmaknuti od klasičnih scenarija te raditi po nekom svom mixu, skica plus tekst. Za sada dobro ide.

Pa dobro o čemu se tačno radi. Može Sneek A Peek ?

Jašta nego 🙂

Elem tako kod mene, radno, a kod vas ? 🙂

Anyway, priča kao priča se možda ne čini posebnom, no detalj cucle u ustima poodraslog dječaka je svakako zapao za oko onima koji vole ganjati detalji, i naravno bijeli zeka, no, sve je to bitno za priču u kojoj ćemo pratiti odrastanje malog Minje. zašto je takav kakav jeste, zašto jako malo govori i zbog čega nije tipični patetični heroj koji će u posljednjem trenutku odmaknuti oštricu mača od vrata svoje žrtve. O da, upoznat će te Minjinu majku, njegovog djeda i mističnog starca, kojeg ste mogli vidjeti u nekim rnaijim epizodama “onog” Minje. Have a nice day .

Advertisements
Kategorije:Tekstovi
 1. tindrli
  25 Juna 2009. u 15:45

  eto nemogu da se složim sa emirom… imak mislim da je tradicionalni nacin proslost.. samo tako nastavi!!!!!!

 2. El_lobo
  25 Juna 2009. u 13:34

  Za sada,izgleda super.

 3. 25 Juna 2009. u 11:58

  Ha, lookin’ nice 🙂

  • 25 Juna 2009. u 13:09

   Prijedlog: pokušaj ipak ići tradicionalnije s kadriranjem, s uobičajenim bijelim prostorima između slika. Gdje baš nije neophodna, boja je viška. 😉

 1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d bloggers like this: