Početna > Tekstovi > Izložba stripova u Fiskulturi

Izložba stripova u Fiskulturi

17 Avgusta 2009.

Iako obično ne nastupamo sa našim radovima u kafeima, za ovo ljeto ćemo napraviti iznimku.

Cafe Fiskultura u svojoj ljetnoj bašti nudi mogućnost izlaganja radova mladih autora pa smo preko poznanstva sa Alisom, koja opet zna organizatora izložbi u tom prostoru, odlučili napraviti neku mini izložbu BH stripa. Radove smo sakupili iz prošlih izložbi i od jučer do četvrtka, uz ugodnu muziku i hladno pivo… ili šta već pijete… možete pogledati radove neke od nama najdražih strip crtača u Bosni i Hercegovini (koliko palamudim, ja bih trebao pisati promotivne prospekte a ne postove na blogu!).

Uglavnom, izložili smo radove Admira Delića, Hajre Helać, Ines Dedović, Predraga Ikonića, Alise kopić, Milorada Vicanovića, moje malenkosti i Miroslava Slipčevića.

Radovi su izloženi do četvrtka a Fiskultura radi od… err… nemam pojma. Valjda od ujutru do navečer? Ili do idućeg jutra pošto je SFF pa ljudi ne znaju otići kući?

Za sve one koji ne bi otišli na izložbu stripa u kafe a da ne znaju kako to izgleda, evo par slika sa postavljanja izložbe.

  1. 17 Avgusta 2009. u 14:02

    dEJM, ODLIČAN DIZAJN STRANICE 🙂

  2. 17 Avgusta 2009. u 9:05

    Lijep, ljetni prostor, nema šta. Ovo je onaj komad betona koji je prije 2 godine bio samo djelomično pod željeznom tendom, je li tako?

  1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d blogeri kao ovaj: