Početna > Tekstovi > Ostalo je još samo…

Ostalo je još samo…

16 Maja 2010.

Konkurs je završen, nagrade su podjeljene i skupa sa plaketama poslane poštom (Merima je svoju već dobila, znači i ostali su vjerovatno) i ostalo mi je još samo da objavim kolektivnu sliku sa “ceremonije” održene jučer.

Poslje dodjele nagrada imali smo veoma interesantno druženje sa učesnicima kada su nam pokazali svoje prilično impresivne radove. Kao što smo tada rekli – sama činjenica da crtaju je za pohvalu. A nesavršenosti kao ispravno kadriranje ili šta već će se ispraviti kroz vježbu.

Uvijek kažemo da kroz sve naše aktivnosti u stvari želimo motivirati mlade autore da i dalje crtaju, a u stvari oni svojim radovima motiviraju nas… da nastavimo raditi to što radimo. Veliko nam je zadovoljstvo biti dio tog kruga i imati takve buduće kolege. Nadamo se da ćemo se i u budućnosti sretati sa njima i njihovim radovima.

Ostajemo vam na raspolaganju za sva pitanja i iako nemamo prostor za radionice, rado ćemo se naći sa vama (i sa svim zaljubljenicima u strip), porazgovarati i dati vam savjete kako da ispoljite svoju kreativnost kroz strip.

Advertisements
Kategorije:Tekstovi
  1. 29 Juna 2010. u 14:52

    Svaka cast, tako treba..samo napred

  1. No trackbacks yet.
Komentari su isključeni.
%d bloggers like this: