strip_traitan_filip_andronik

 1. JULIJE JELASKA
  8 Oktobra 2010. u 0:49

  E Filipe vidio sam tvoje olovke za MARVEL ARTBOARD SUBMISSIONS.Vidio sam daleko gorih crtača,a za tebe ću reći da bi bio solidan marvelovac.Ni mcn kojise za NAŠ STRIP samonacrtao s glupavombradicom u papučama(samodopadno) a ni Bane Kera'c sa svojom CAT CLAW glumi sveznadara! Naravno da je točno -filozofija marvela je da kadriranje nema pravila,dinamičan pristup mašti je jedina ispravna stvar.Mada u ZADRU često vidim NS tablice (NOVI SAD),nevidim da se mcn pobrinuo da celjski turist objavi CAT CLAW kao album,a niti u Q-stripu.
  Nitko nije lud za preseravanjem,o crtanju stripova – osim šašavih scenarista….koji sude drugima iz čarobne kugle dali će biti crtači stripa oni čije se ime nalazi u nebrojeno strip kataloga,izložbi i međunarodnih strip magazina.Ne daj se.Prva ti je -CRTAJ, ne osvrći se na PODLACE.Svaki štakor prije ili kasnije odapne,a ZAO čovjek pun je octa gorčine.Nitko nije kriv scenaristi što nije strip crtač!

 2. JULIJE JELASKA
  6 Oktobra 2010. u 22:54

  Prva liga dečki,nadam se da vam je crtež originalan i da ne kopirate nikoga.Možete raditi pojedine elemente ambijenta i sa fotografija i to vam nitko nema pravo zamjeriti,dapače svaka čast ako je tako.
  Ono malo kadrova koje sam vidio su OK, a za sad je to dobro.
  Takav stav i stil crtanja može proći i u Americi i u Francuskoj gdje se strip plaća, što znači da ga se cijeni.U svoje doba ANDRIJA MAUROVIĆ je za mjesec dana CRTANJA STRIPOVA mogao u bivšoj državi kupiti kuću dvokatnicu ?A Vi?

 1. No trackbacks yet.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s